Kan je met zakelijk VoIP onbeperkt bellen? En wat is de definitie van onbeperkt bellen met zakelijk VoIP?
Om te beginnen staat met een zakelijke VoIP oplossing de wereld aan je voeten of je eigen telefooncentrale als je er letterlijk naar wil kijken. Zo kan je met een zakelijk VoIP onbeperkt bellen naar elk land in de wereld. En dat voor tarieven lager dan de gemiddelde snoep prijs in een snoepwinkel. Ook zit er bij een zakelijke VoIP oplossing geen cap c.q. limiet op het aantal simultane gesprekken. Zo kan je theoretisch een oneindig aantal gesprekken tegelijk voeren. Ook binnen deze dimensie kan je dus met zakelijk VoIP onbeperkt bellen en gebeld worden. Ook kan je met zakelijk VoIP onbeperkt bellen binnen je eigen organisatie. En dit is geheel gratis ook nog.

Direct startklaar

Het mooie aan een (goede) zakelijke VoIP oplossing is dat je ook direct startklaar bent. Overal ter wereld kan je binnen minuten zonder installatie meteen gebruik maken van je zakelijke VoIP oplossing. In eigen land en overal ter wereld kan je met internet en zakelijk VoIP onbeperkt bellen. Dit maakt een zakelijke VoIP oplossing grenzeloos. Je kan met een mobiele internetverbinding theoretisch met je kantoornummer onbeperkt vanuit de jungle aan de andere kant van de wereld bellen. Hoe gaaf is dat?

Ben je als organisatie op zoek naar een oplossing zonder limiet waar je onbeperkt kan bellen, dan kom je met de gemiddelde VoIP oplossing al uit. We raden organisaties altijd aan om te kijken naar de kwaliteit en geboden opties van de oplossing. Als je onbeperkt kan bellen, maar geen gebruik kan maken van geavanceerde zaken of daarvoor extra moet betalen, dan kom je alsnog bedrogen uit. Staar je in je zoektocht naar onbeperkt bellen dan niet blind op alleen dat stukje en kijk naar het grote plaatje en hoe en of dit bij jouw organisatie past. Pas dan ben je verzekerd van de beste zakelijke VoIP oplossing.