divider-axeos
Over Axeos
Over ons

Wij zijn Axeos

Axeos is een toonaangevende en innovatieve Nederlandse ontwikkelaar van cloud-PBX-oplossingen. Opgericht in 2004 door een team van gepassioneerde mensen op het gebied van technologie. We creëren betrouwbare cloud-gebaseerde voice-oplossingen voor ondernemingen en bieden deze white label aan. Axeos is actief in verschillende markten en is trots op het gebruiksgemak, de hoge kwaliteit, continuïteit en schaalbaarheid van haar oplossingen. We stellen eindgebruikers, partners en wederverkopers in staat om de kosten voor de ontwikkeling te minimaliseren en het vertrouwen te maximaliseren.

Axeos is gevestigd in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en is volledig zelfstandig opgebouwd uit eigen middelen en vermogen. Ons team bestaat uit gepassioneerde, bekwame en gemotiveerde mensen en we investeren dan ook continue in het waarborgen van deze kwaliteit. Zo kunnen wij een uitstekende ondersteuning bieden op onze diensten. Ook werken wij op een uitzonderlijk hoog niveau aan de meest recente innovaties die passen bij de ontwikkelingen in de zakelijke markt.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.