divider-axeos
Partner voordelen

De service van Axeos

Axeos biedt u en uw klanten een oplossing door middel van een passende service. Niet alleen is deze service eenvoudig te gebruiken maar ook vraagt het weinig resources van uw supportdesk of technische afdeling. Zo kunt u als partner meer waarde bieden aan klanten. Help hen bijvoorbeeld de PBX te gebruiken met Google Analytics, integratie met resource plannings software of CRM-pakketten.

Door als partner de provisioning tools van Axeos te gebruiken verlaagt u de werkbelasting door taken te automatiseren. Hierbij kunt u denken aan de configuratie van de telefoons of acties zoals het instellen van e-mail en DNS. Naast deze mogelijkheden bieden wij nog meer opties passend bij uw wensen. Graag komen we met u in contact om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Gratis demo aanvragen

Flexibel PBX platform

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, blijft u de vrijheid houden om uw eigen diensten aan de PBX toe te voegen. Koop bij uw eigen aanbieder telefoontikken tegen bepaalde tarieven in. Het Axeos platform biedt u vervolgens alle opties en tools die nodig zijn om apps en services van derden mogelijk te maken.

Axeos faciliteert u als klant optimaal en blokkeert externe producten of diensten dan ook niet. Iedere klant heeft namelijk zijn eigen wensen en behoeften over hoe ze VoIP willen inzetten binnen de organisatie. De Axeos PBX staat bekend als zeer flexibel waardoor u bijna altijd aan de eisen van uw klanten kunt voldoen. Zo is er geen andere leverancier meer nodig om een optimale situatie te creëren.

Gratis demo aanvragen

Zeer hoge uptime

Wanneer u kiest voor de PBX van Axeos, kiest u voor een uiterst betrouwbare dienst met zeer hoge uptime die de industrienorm overtreft. Kies voor uw bestaande infrastructuur of de infrastructuur van Axeos. Bij een partnerschap staat een waardevolle samenwerking centraal. Gebruik ons product op een manier die past bij uw situatie en wensen.

We ontvangen van onze partner graag feedback op onze producten en diensten. Zo zijn we steeds in staat om onze diensten te ontwikkelen en ons aanbod op een hoger niveau aan te bieden.

Gratis demo aanvragen

Overzichtelijke beheerportal

Heeft u meerdere PBX-systemen in uw beheer? Als partner heeft u de beschikking over een beheerportal. Zo kunt u makkelijk en snel in een aantal muisklikken honderden PBX-systemen in één keer beheren. Daarnaast heeft u ook inzicht in de factuurgegevens en kunt u makkelijk en snel de licenties beheren. Wilt u het toegang liever delegeren naar uw eigen resellers? Ook dit is mogelijk binnen onze Axeos portal.

Gratis demo aanvragen

Eenvoudig uit te breiden

Graag begeleiden we u in het helpen van uw klanten die een flexibele werkplek organisatie nastreven. Als partner kunt u uw services bijvoorbeeld uitbreiden met VPN services of desktopbeheer. Ook op deze gebieden luisteren we graag naar onze partners en hun klanten om uw klantenservice continue te kunnen blijven verbeteren.

Hierdoor hebben we een gezamenlijk belang waarbij we u ondersteunen om ervoor te zorgen dat u het beste bij uw klant kunt brengen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een demo. We kijken graag gezamenlijk met u naar uw wensen.

Gratis demo aanvragen

De zes pijlers van Axeos

De 6 redenen die ons uniek maken en waarom u voor Axeos kiest. Gewoon de beste service en kwaliteit.

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner