Een vast mobiel integratie is de realiteit van tegenwoordig. Onderzoeken laten zien dat de toekomst van de infrastructuur van elke organisatie hybride is. Dat betekent dat mobiel en vast in elkaar overvloeien. Vast mobiel integratie is hier het perfecte voorbeeld van. Met een vast mobiel integratie ben je namelijk op je mobiele telefoon bereikbaar met een vast nummer. Dit neemt enorm veel voordelen met zich mee. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van een vaste locatie. Je kan overal ter wereld opnemen en bellen met je vaste nummer. Dit is handig als je bijvoorbeeld veel reist of geen fysieke afhankelijkheid hebt met je organisatie. Zo kan je met een netnummer van Amsterdam rustig de telefoon opnemen terwijl je aan het werk bent in Rio de Janeiro.

Naast dit alles heb je geen telefonistes meer nodig die gesprekken moeten doorschakelen naar jouw telefoon. Je kan je medewerkers direct in contact brengen met je eindklanten. Zo vergroot je de flexibiliteit van werken van je medewerkers. Omdat al het telefoonverkeer via je eigen VoiP telefooncentrale loopt, heb je de volledige controle als organisatie over het belgedrag van je organisatie. Je kan alleen proactief monitoren, beheren en configureren waar nodig is. Dit zorgt voor onnodige verrassingen en totale controle. Ook heb je op deze manier alle telefoonkosten en het gehele overzicht op één enkele plek. Het bijschalen is op deze manier ook extra simpel en snel. Je hebt namelijk geen afhankelijkheid van derde partijen.

Een vast mobiel integratie is dan ook de oplossing van de toekomst. Als organisatie is het bijzonder interessant om te kijken wat de mogelijkheden zijn van vast mobiel integratie voor jouw organisatie. Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden en wensen van jouw organisatie. Samen kunnen we kijken welke oplossing het beste past en hoe een vast mobiel integratie kan bijdragen aan het succes en de groei van de organisatie.