divider-axeos

Met een zakelijke telefooncentrale tilt u de dienstverlening van uw organisatie naar een hoger plan. Het hebben van een eigen zakelijke telefooncentrale heeft vele voordelen. Met uw eigen telefooncentrale kunt u namelijk volledig de centrale inrichten en aanpassen naar de wensen en dienstverlening van uw organisatie. Denk hierbij aan hoe de gesprekken gerouteerd worden, het gebruik van keuzemenu’s, doorschakelingen, gebruik van voicemail tot aan koppelingen met softwarepakketten. Met uw eigen telefooncentrale zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.Nu heeft u telefooncentrales in vele soorten en smaken. De traditionele zakelijke telefooncentrales staan vaak in het eigen gebouw van de organisatie (on-premise-telefooncentrale) en lopen via analoge lijnen zoals bijvoorbeeld ISDN. Deze traditionele telefooncentrale is een zeer kostbare aangelegenheid. In beginsel omdat er een aanzienlijke investering van de organisatie vereist wordt voor de hardware en verdere infrastructuur van de telefooncentrale. Ook de operationele kosten kunnen oplopen vanwege de vereiste service, stroomtoevoer en onderhoud. Deze traditionele telefooncentrale is zakelijk dan ook niet meer interessant en soms zelfs stagnerend voor een organisatie.

Tegenwoordig is er ook de mogelijkheid voor een zakelijke telefooncentrale in de vorm van een VoIP centrale. Hierbij vinden alle oproepen plaats via internet. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw belkosten. Maar, in het licht van de voorgenoemde traditionele zakelijke telefooncentrale, bespaart u aanzienlijk ook op de investering bij aanvang. Die is er nagenoeg namelijk niet. De meest gebruikte oplossing voor zakelijke telefooncentrales is de Hosted VoIP telefooncentrale oplossing waarbij de gehele infrastructuur in de cloud staat. U hoeft als organisatie zelfs niks aan te schaffen en neemt de telefooncentrale als dienst af. Ook zijn er geen specifieke medewerkers nodig of ander IT-personeel om de telefooncentrale te beheren. De centrale kan via een gemakkelijke interface zonder specifieke kennis beheerd worden. Dit maakt een zakelijk telefooncentrale in de vorm van hosted VoIP zeer aantrekkelijk voor organisaties. Uw organisatie wordt op deze manier meer flexibel en schaalbaar.

Met een zakelijke VoIP telefooncentrale bespaart u dus aanzienlijk. Omdat een zakelijke hosted VoIP oplossing ook in vele smaken en kleuren te vinden is, is het verstandig om u goed te laten adviseren wat voor uw organisatie de beste oplossing is. Ook krijgt u dan automatisch meer te weten over de mogelijkheden van de geboden oplossingen en hoe u hier op korte én lange termijn optimaal van kan genieten. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op en we brengen graag samen met u de mogelijkheden in kaart.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.