divider-axeos

Een van de primaire en grootste redenen om VoIP telefonie in te zetten zijn de belkosten. Het overstappen van een traditionele telefoonlijn naar VoIP leidt vrijwel direct tot een significante kostenbesparing. Vooral organisaties met een grote afhankelijkheid van telefonie zijn gebaat bij het gebruik van VoIP telefonie. De belkosten met VoIP bellen zijn vele malen lager dan bij een conventionele telefooncentrale zoals ISDN. Vooral organisaties die internationaal georiënteerd zijn, besparen aanzienlijk op de belkosten op lange én korte termijn. Een van de grote voordelen van het gebruik van VoIP telefonie is dat het een kostenbesparing oplevert voor zowel grote als kleine organisaties. Dit maakt het eigenlijk interessant voor vrijwel elke organisatie om over te stappen van conventioneel bellen naar bellen via VoIP.

Voor de mensen die zich afvragen waar deze kostenbesparing vandaan komt, leggen we dat graag nog even uit. Zoals de naam al verhult vindt VoIP telefonie plaats via internet. Dit is de basis van VoIP bellen en de kostenbesparing die het met zich meebrengt. Zo kunnen collega’s van verschillende vestigingen bijvoorbeeld gratis onderling bellen. Hoe groot is jouw kostenbesparing dan nu precies als u overstapt naar VoIP telefonie? Dit kunt u helaas nooit 1-2-3 vinden als u op internet gaat zoeken. Dit is voor elke organisatie namelijk anders. De kracht van bellen via VoIP valt of staat bij het juiste advies opgevolgd door de juiste implementatie die past bij de behoeftes van uw organisatie. Laat u dan ook altijd goed adviseren als organisatie.

Om te beginnen kunt u zelf wel al in kaart te brengen wat het belgedrag van uw organisatie is. Dit kan ook in combinatie met een specialist mocht u dit lastig vinden. Het devies is om niet zomaar klakkeloos over te stappen om een willekeurige VoIP-dienst, maar u eerst goed te laten informeren. Onze ervaring leert dat het samen in kaart brengen van het huidige gedrag en de wensen van de organisatie, vaak prettige verrassingen oplevert waar de organisatie eerst niet eens op rekende. Een goede inventarisatie vooraf levert op langer termijn altijd de beste en meest effectieve VoIP oplossing voor u als organisatie.

Wilt u dan ook meer informatie over de voordelen van VoIP telefonie en hoe u een kostenbesparing kunt realiseren met VoIP telefonie, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en leggen u graag meer uit over de voordelen van VoIP bellen en hoe u als organisatie de beste oplossing kan realiseren.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.