divider-axeos

VoIP telefonie zakelijk biedt veel mogelijkheden voor organisaties met een grote telefonische afhankelijkheid. Als organisatie is het al snel van belang dat u goed bereikbaar bent. Dit kan zijn voor u klanten, leveranciers, maar ook voor organisaties zoals huisartsenposten en tandartsen met patiënten. Een lage contact drempel en goede bereikbaarheid is tegenwoordig onontbeerlijk. Vroeger was het een dure aangelegenheid om telefonie goed en professioneel in te richten. Zeker als er een eigen zakelijke telefooncentrale bij komt kijken. Gelukkig is er tegenwoordig VoIP telefonie zakelijk. Met VoIP telefonie zakelijk kunt u zelfs binnen 24 uur een professionele telefooncentrale hebben en dat voor een fractie van de investering van een traditionele professionele telefooncentrale. Met een VoIP telefonie zakelijk oplossing is er geen specifieke kennis of hardware vereist. Net zoals een GSM-abonnement, neemt u deze af als dienst en kunt u deze op uw eigen telefoon(s) gebruiken. Ook kunt u bij eventuele uitbreiding realtime door schalen. Heeft u een callcenter of klantenservice en heeft u morgen 10 extra nummers nodig? Dan is dat direct geregeld met de juiste VoIP telefonie zakelijk oplossing.

Je VoIP Provider zakelijk regelt alles voor u en uw organisatie. U krijgt een eigen beheeromgeving waar u alles kan beheren. Binnen uw beheeromgeving kunt u uw zakelijke VoIP telefoonnummers beheren en aanmaken. Ook kunt u alle instellingen per lijn inzien en aanpassen. U heeft de volledige controle over uw eigen telefooncentrale. U kunt exact bepalen hoe vaak de telefoon overgaat, wat er daarna gebeurt en hoe de telefoon gerouteerd wordt. Ook kunt u zaken beheren zoals de voicemails, keuzemenu’s, wachtmuziek en koppelingen met derde applicaties. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Nu kan dit de verwachting wekken dat dit een flinke investering vereist, maar niets is minder waar. De kracht van VoIP telefonie zakelijk is dat deze volledig schaalbaar is en daardoor ook zeer betaalbaar. U betaalt namelijk alleen voor wat u afneemt. Als kleine(re) organisatie hoeft u dan ook niet te schrikken van een eventuele kapitaalinvestering om ook te kunnen genieten van een professionele VoIP telefooncentrale. Wij adviseren elke organisatie dan ook om goed een inventarisatie te maken van de behoeftes van de organisatie. Op basis van deze inventarisatie kan er voor de juiste VoIP oplossing gekozen worden. Wilt u dan ook meer informatie over VoIP telefonie zakelijk, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag op weg met de beste zakelijke VoIP oplossing voor uw organisatie.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.