divider-axeos

Als u als organisatie en/of ondernemer op zoek bent naar VoIP diensten dan is dit vaak omdat dit vaak voorbij komt met gesprekken met andere organisaties en ondernemers. Maar, wat is VoIP precies en wat voor diensten zijn er op het gebied van VoIP? De afkorting VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol. Simpelweg betekent dat traditionele voice diensten (telefonie) niet meer via de klassieke wegen lopen, maar via het internet. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee. Waar men vroeger afhankelijk was een enkele of hoogstens twee lijnen, is deze afhankelijkheid nu volledig verdwenen met het internet. Buiten de gelimiteerde bereikbaarheid met een of twee lijnen, heeft u ook een fysiek risico. Als er iets mis is met de lijn, dan valt de hele bereikbaarheid van uw organisatie weg. Dit is tevens een probleem wat ook niet snel opgelost is. Kortom, een bedrijfsrisico van grote proporties. Maar, niet gevreesd, er is hoop.

Met VoIP is dit vandaag de dag gelukkig allemaal verleden tijd. Alle servers staan tegenwoordig niet meer in uw eigen kantoor, maar in de Cloud en zijn vaak dubbel uitgevoerd. De continuïteit en veiligheid van de lijn is geheel gewaarborgd op deze manier. Ook kunt u praktisch zonder limiet simultaan gesprekken voeren. U betaalt net als bij uw sportabonnement, internetabonnement, alleen voor de dienst en niet voor de infrastructuur erachter. Doordat alles via internet loopt en infrastructuur collectief gebruikt wordt, zijn de kosten bijzonder laag. Dit maakt het voor een breed publiek zeer aantrekkelijk om gebruik te maken van VoIP diensten. Dit geldt voor elk type organisatie, grote organisaties, kleine organisaties, profit en non-profit. Vooral voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar de techniek achter de organisatie, maar wel willen profiteren van de voordelen.

De meest gebruikte VoIP diensten zijn de zakelijk VoIP telefooncentrales voor bedrijven en de de VoIP telefooncentrales in de vorm van een Private Branch Exchange waarbij de centrale geheel en alleen gebruikt wordt door één enkele organisatie. Om te weten te komen wat het precies inhoudt, wat de voordelen zijn, raden we u aan om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Met een goed gedegen advies krijgt u duidelijk wat voor u en uw organisatie de beste VoIP oplossing is. Wij helpen u dan graag vrijblijvend op weg. Onze ervaring leert dat er nooit sprake is van 1 beste VoIP oplossing, maar dat de beste VoIP dienst een oplossing is die goed aansluit bij uw organisatie.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.