divider-axeos

Een telefooncentrale in de cloud, wat is dat nu precies en wat zijn de voordelen hiervan. Als u op deze pagina bent beland, dan was u hoogstwaarschijnlijk gericht op zoek naar informatie over telefooncentrales en een telefooncentrale in de cloud. Een zoektocht naar de kenmerken en voordelen van een telefooncentrale in de cloud leidt vaak tot meer verwarring. Dit door de vele termen en vormen waarmee u geconfronteerd wordt. Hier brengen wij graag verandering in. Om te beginnen gaan we in op het begrip van een telefooncentrale in de cloud. Men spreekt over de cloud wanneer data niet fysiek op uw computer staat. Zo staat tegenwoordig al snel uw e-mail in de Cloud. Dit raadpleegt u vervolgens met uw computer of telefoon via een internetverbinding. Hetzelfde principe geldt voor een telefooncentrale in de cloud. De telefooncentrale staat dan niet meer op een fysieke locatie bij u op kantoor, maar elders. De telefooncentrale benadert dan eveneens middels een internetverbinding.

Net zoals met de meeste servers van tegenwoordig (zoals e-mail), is het niet meer noodzakelijk om deze zelf aan te schaffen. Sterker nog, het is praktisch onmogelijk om dit terug te verdienen ten opzichte van dezelfde server in de cloud. De aanschaf van de hardware, de operationele kosten en onderhoud maken dit compleet onmogelijk. Met een telefooncentrale in de cloud heeft u dus niet te maken met aanschafkosten. U betaalt afhankelijk van de gekozen oplossing een (bescheiden) bedrag per maand en schaalt op of zelfs af wanneer dat nodig is. Verder bent u met een telefooncentrale in de cloud altijd direct dezelfde dag startklaar en zijn er geen lange of ingewikkelde installaties vereist. Een groot bijkomend voordeel is dat er ook geen specifieke expertise vereist is om de telefooncentrale te beheren. Via een beheerconsole (online) kan de telefooncentrale met gemak en enkele klikken benaderd en beheerd worden. Dit vanaf elk apparaat en elke locatie ter wereld.

Het moge duidelijk zijn dat een telefooncentrale in de cloud vele voordelen biedt. Het is echter altijd raadzaam om eerst goed te kijken welke cloud telefooncentrale oplossing het beste bij uw organisatie past. Wij van Axeos lopen daarom graag even de mogelijkheden met u door. Hierbij kijken we kritisch naar uw organisatie en wat de wensen zijn. Op deze manier profiteert u optimaal van de voordelen van een cloud telefooncentrale.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.