divider-axeos

De afkorting PBX staat voor Private Branch Exchange. In de praktijk is dit een telefooncentrale die door een organisatie afzonderlijk c.q. privé gebruikt wordt. Het voordeel van een PBX is dat u de beperkte buitenlijnen collectief deelt en verdeelt over de interne lijnen. Met een PBX is het dan ook niet meer nodig dat elke telefoon of werkplek een eigen unieke buitenlijn nodig heeft. Zoals u zich kunt voorstellen is dit een zeer kostbare zaak. De PBX is dan ook een ideale oplossing om kosteneffectief telefonie te implementeren en te beheren binnen een organisatie. Met de komst van VoIP is het gebruik van een PBX helemaal interessant geworden. Bij een zakelijke VoIP PBX maakt u namelijk gebruik van uw eigen telefooncentrale, maar via het internet. Dit is énorm voordelig omdat u niet hoeft te investeren in de hardware voor de centrale en op de werplekken zeer lage belkosten heeft. Met een zakelijke VoIP heeft u alles in eigen beheer en controle. Zo kunt u als organisatie alles zelf instellen en zelfs onderling gratis bellen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Het hebben van een eigen PBX zorgt voor kwaliteit, controle en flexibiliteit. Zo kunt u met de groei van uw organisatie snel meeschalen met uw telefooncentrale.

Waar u van origine met een telefooncentrale vooral investeert in hardware, is het nu eigenlijk Software (SaaS) geworden. Uw eigen PBX is dan ook altijd voorzien van een beheeromgeving waar u uw eigen centrale tot in de puntjes kan beheren en aanpassen. Ook is het mogelijk om uw zakelijke VoIP PBX te koppelen met andere softwarepakketten. Het meest gebruikte voorbeeld is een koppeling met een klantenbeheersysteem waarbij de gegevens automatisch naar voren komen als een klant belt.

Dit klinkt wellicht allemaal erg futuristisch, maar het is vandaag de dag de realiteit van nu. We durven zelfs te claimen dat een succesvolle en snelgroeiende organisatie bijna niet meer zonder een VoIP PBX kan. Het voordeel van een zakelijke VoIP PBX is dat er geen grote investeringen vereist zijn en u direct kunt starten. Dit maakt het geschikt voor alle typen organisaties en ondernemingen. Bent u dan ook nieuwsgierig geworden naar de voordelen van een zakelijke VoIP PBX oplossing, dan raden we u aan om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan samen met u evalueren wat de beste oplossing is. Een oplossing die toegesnelde is op uw organisatie en wensen.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.