divider-axeos

Een online VoIP centrale is bijna een intrinsiek onderdeel geworden van de gemiddelde succesvolle en/of groeiende organisatie. Bijna elke organisatie maakt gebruik van telefonie of is zelfs afhankelijk van telefonie. Een goede telefonische bereikbaarheid is dan ook de hoeksteen van elke succesvolle organisatie. Onderliggend hieraan is vaak de Online VoIP centrale. We leggen u graag uit waarom.

Met een online VoIP centrale belt u niet via de traditionele wegen, maar via het internet. Bovendien staat uw centrale ook op een externe locatie en benadert u deze eveneens via het internet. U hoeft als organisatie dus niet te investeren in de kostbare infrastructuur van een VoIP centrale. Bij een online VoIP centrale moet u slechts de beschikking hebben over de geschikte toestellen om te kunnen bellen via VoIP. Ook heeft u geen kosten aan onderhoud en service van uw online VoIP telefooncentrale.

Maar, waarom zou u als organisatie gebruik maken en bellen via een online VoIP centrale? Voornamelijk om drie redenen: de kosten (die u niet heeft), de betrouwbaarheid en de flexibiliteit. Het gebruiken van een online VoIP centrale is aanzienlijk goedkoper dan wanneer u gebruik maakt van een conventionele centrale. U heeft geen aanschafkosten en de belkosten via VoIP zijn uitermate laag. Zoals u van uw e-mail verwacht van een van de bekende e-mailproviders, kunt u ook verwachten dat de online VoIP centrale van Axeos altijd werkt en beschikbaar is. Daarna maakt het gebruik van een online VoIP centrale uw organisatie zeer flexibel. U kunt binnen luttele seconden en enkele klikken bijschalen met uw organisatie. En ook hier betaal uiteraard alleen voor wat u afneemt.

Omdat uw VoIP centrale zich online begeeft kunt u ook makkelijk overal ter wereld bijschalen. Zo kunt u zelfs onderling c.q. intern gratis bellen tussen verschillende landen en tegen een zéér laag tarief naar externe nummers in het binnen- en buitenland bellen. Het beheren van uw online VoIP telefooncentrale gaat verder middels uw eigen online omgeving. Binnen uw eigen omgeving heeft u de volledige vrijheid om uw telefooncentrale in te stellen en te beheren naar de wensen van uw organisatie.

Wilt u dus een schaalbare en kosteneffectieve telefonie-oplossing? Dan is een online VoIP centrale het antwoord. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met u mee over de beste VoIP-oplossing voor uw organisatie.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.