divider-axeos

Bent u als organisatie op zoek naar een nieuwe telefooncentrale? Wellicht heeft u al informatie gevonden over een online telefooncentrale en de voordelen hiervan. Als u als organisatie op zoek gaat naar een nieuwe telefooncentrale, dan kan het voorkomen dat u niet meer goed door de bomen het bos kan zien. Dit is ook niet heel gek, want het wordt al gauw onnodig ingewikkeld gemaakt en dat is totaal niet nodig. Voor ons is het dan ook de kunst om complexe technologie behapbaar te maken en te zorgen dat het waarde levert.

Als u op zoek bent naar een nieuwe telefooncentrale, dan zijn het vaak niet de technische dingen die belangrijk zijn. Als u op zoek bent naar een nieuwe auto, dan zoekt u vanuit bepaalde functionele behoeftes. Dat is met een nieuwe telefooncentrale eveneens het geval. Als u op zoek bent naar een nieuwe telefooncentrale, wilt u graag een optimale bereikbaarheid, een lage investering bij aanvang en lage belkosten en eveneens lage operationele kosten voor het onderhoud van uw telefooncentrale. Als dit als basis genomen wordt voor een nieuwe telefooncentrale, dan komt u al snel uit bij een online telefooncentrale oftewel een online VoIP telefooncentrale.

Bij een online telefooncentrale heeft u zo goed als geen opstartkosten, geen onderhoudskosten en zijn de belkosten uitermate laag. Dit komt primair omdat u niet hoeft te investeren in de infrastructuur, alles wat zich daarmee meebrengt en via internet belt. Hierdoor betaalt u slechts een fractie van de belkosten ten opzichte van de belkosten met conventionele telefooncentrales. Het is dan ook niet gek dat veel organisaties en MKB-bedrijven overstag gaan voor een nieuwe online telefooncentrale. Door het gebrek aan hoge opstartkosten en de flexibiliteit van deze telefooncentrale, is deze oplossing dan ook geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Dit maakt een online telefooncentrale dus ook zeer interessant voor startende en groeiende organisaties.

Zoals eerder aangegeven hoeft het allemaal niet heel ingewikkeld te zijn als u op zoek bent naar een nieuwe telefooncentrale. Wij raden u dan ook aan om als organisatie eerst goed te evalueren wat de behoefte is en hoe een nieuwe telefooncentrale hierop aansluit. Wij bij Axeos helpen u dan ook graag op weg met de perfecte nieuwe telefooncentrale voor uw organisatie. Een goede telefonie-oplossing die goed aansluit bij uw organisatie zal direct en indirect bijdragen aan de groei en succes van uw organisatie.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.