divider-axeos

Deze pagina bevat informatie over de hosted telefooncentrale en de voordelen hiervan. Een van de core onderdelen van de producten en diensten van Axeos is de hosted telefooncentrale. Bij de hosted telefooncentrale is de gehele infrastructuur telefooncentrale uitbesteed dan wel gevirtualiseerd. Net als bij een abonnement op Netflix, neemt u de telefooncentrale geheel als dienst af. Bij een streamingdienst zoals Netflix is een televisie of computer vereist om gebruik te maken van de dienst, bij een hosted telefooncentrale zijn het toestellen met toegang tot het internet.

Maar, waarom zou u eigenlijk kiezen voor een hosted telefooncentrale en wat zijn nu precies de voordelen van een hosted telefooncentrale. We nemen u graag even mee; om te beginnen is een hosted telefooncentrale een telefooncentrale waarbij de gehele infrastructuur uit handen is gegeven. Het woord zegt het eigenlijk al: de infrastructuur is gehost (bij een derde partij). Dit betekent dat u als organisatie geen zorgen (en eventuele hoofdpijn) en omkijken heeft naar de installatie van de telefooncentrale.

Verder is uw telefooncentrale binnen enkele klikken gebruiksklaar. Ook heeft u geen omkijken naar het onderhoud en eventuele storingen van de (hosted) telefooncentrale. Bij dit laatste moeten we vermelden dat het juist zeer onwaarschijnlijk is dat u te maken heeft met een storing bij een hosted telefooncentrale. De telefooncentrales worden namelijk in zogenaamde high-availability-omgevingen geplaatst waarbij de servers, het netwerk en de voeding alles met de hoogste kwaliteit en redundant is uitgevoerd. Hierdoor is de kans op uitval nihil. Dit maakt een hosted telefooncentrale vele malen betrouwbaarder dan een telefooncentrale op eigen locatie (on-premise-telefooncentrale). Met het bovenstaande is het eigenlijk al vrij duidelijk waarom een hosted telefooncentrale voordelig is. Zeker als u dit afzet tegen een conventionele telefooncentrale die op locatie staat. Toch zijn er nog veel meer voordelen te noemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de veiligheid. De fysieke locatie van de centrale is volgens de hoogste normen beveiligd. Tegen inbraak, maar bijvoorbeeld ook tegen andere voorvallen zoals stroomuitval, blikseminslag etc.

Als laatste heeft een hosted telefooncentrale ook een groot commercieel voordeel. Buiten het gegeven feit dat u aanzienlijk minder betaalt voor een hosted telefooncentrale, zit u ook nergens aan vast. Met een lokale telefooncentrale bent u gebonden aan de investering van de telefooncentrale en zit u fysiek aan de centrale vast. Met een hosted telefooncentrale kunt u elke maand uw telefooncentrale opzeggen. Net zo makkelijk als het gemiddelde telefoonabonnement. Het moge duidelijk zijn dat een hosted telefooncentrale zeer interessant is voor de gemiddelde organisatie. Wil je dan ook meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.