divider-axeos

Een cloud VoIP centrale is bijna ondenkbaar als u kijkt naar de kritische infrastructuur van een gemiddelde succesvolle organisatie. In een tijdperk van snel-veranderende-technologie, kritischer-wordende-eindklanten, is de beste kwaliteit infrastructuur gewenst voor uw data, telefonie en andere cruciale zaken. Met een VoIP centrale in de cloud tilt u letterlijk en figuurlijk uw telefooncentrale naar een hoger niveau. Met een Cloud VoIP centrale heeft u namelijk alle lusten van een professionele telefooncentrale, maar niet de lasten. Zo betaalt u zelfs minder dan u zelfs voor een klassieke non-high-end-oplossing zou betalen. Dit geheel zonder concessies. Hoe kan dit horen we u al denken. We leggen het graag uit.

Bij een conventionele telefooncentrale of zelfs een on-premise-VoIP-telefooncentrale, wordt er een significante investering vereist van de organisatie. Dit vanwege de aan te schaffen apparatuur ten behoeve van de telefooncentrale. Dit neemt ook de nodige operationele kosten met zich mee op het gebied van onderhoud en service. Zowel op korte als op lange termijn is dit een aanzienlijke kostenpost en dan ook echt niet voor elke organisatie weggelegd. Echter, bij een VoIP centrale in de cloud, is deze investering niet vereist. We kunnen het vergelijken als een maildienst. U kunt als organisatie investeren in een mailserver en deze op kantoor of in uw datacenter zetten, maar dit is tegenwoordig ondenkbaar. Mail neemt u tegenwoordig als dienst af. Dat is allemaal in de cloud. Dit is nu precies hetzelfde voor uw telefooncentrale. Het is ondenkbaar om lokaal een telefooncentrale te hebben. U neemt een abonnement af en heeft dan slechts een internetverbinding nodig en de VoIP-toestellen om te bellen.

Verder kan de gehele centrale in de cloud beheerd worden middels een online beheersysteem. Zonder specifieke en technische kennis kunt u alle aspecten van uw telefooncentrale inregelen, monitoren en beheren. Het opschalen van extra telefoonnummers, koppelen met software van derden, instellen van de routering, alles is mogelijk en vaak met het gemak van enkele klikken. Dit maakt u als organisatie agile en zeer schaalbaar, een belangrijk aspect om een concurrerende positie te bewerkstelligen. Ook alle data en de infrastructuur is volgens de hoogste kwaliteitsnormen beveiligd. U hoeft nooit om te kijken naar het onderhoud, service of de veiligheid van uw infrastructuur. U kunt met een VoIP telefooncentrale in de cloud geheel focussen op uw core business.

Wilt u dan ook meer weten over een cloud VoIP centrale, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag op weg. Een goed advies zorgt ervoor dat u als organisatie op korte en lange termijn gebaat bent bij de beste Cloud VoIP oplossing.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.