divider-axeos

Cloud telefonie betekent dat u als organisatie geen telefooncentrale lokaal hebt staan. De telefooncentrale staat in de cloud waar u via het internet verbinding mee maakt. Het beheer, de oproepen zelf, alles gaat via internet. Waarschijnlijk kunt u het al raden of heeft u er wellicht al van gehoord, maar Cloud telefonie is ook wel beter bekend als Cloud VoIP of gewoon VoIP. Met cloud telefonie maakt u niet meer gebruik van traditionele analoge telefoonlijnen, maar gaat alles via een digitale virtuele telefoonlijn via de cloud. Dit is een gigantische innovatie wat ervoor gezorgd heeft dat state-of-the-art telefooncentrales niet meer alleen weggelegd zijn voor de grotere organisaties. Met VoIP telefonie bent u geheel vrij van hoge investeringen in dure telefooncentrales, onderhoudskosten, servicekosten en andere additionele kosten. Cloud telefonie is betaalbaar, snel startklaar en schaalbaar. Dit maakt VoIP telefonie vandaag de dag dan ook voor vrijwel elke organisatie geschikt.

Buiten de aanzienlijke kostenbesparing die u als bedrijf realiseert met cloud telefonie, brengt het nog veel meer voordelen met zich mee. Een van de grootste voordelen naast de kostensparing, is de flexibiliteit, beheersbaarheid en schaalbaarheid van VoIP bellen. Met cloud telefonie kunt u de telefooncentrale geheel aanpassen naar de wensen van uw organisatie. U kunt bijvoorbeeld met gemak de statistieken bijhouden, maar ook andere praktische zaken beheersen. Voorbeelden zijn: uw vaste telefoonnummer makkelijk doorschakelen naar mobiel, voicemails digitaal ontvangen via e-mail, gratis onderling bellen met collega’s, conference calls opzetten, koppeling maken met softwarepakketten. De hoeveelheid mogelijkheden zijn bijna oneindig. Omdat uw telefooncentrale in een hoog beveiligde datacenter draait, is uw data ook altijd optimaal beveiligd. In tegenstelling tot een lokale telefooncentrale, hoeft u niet meer bang te zijn voor fysieke schade, diefstal of het onderhoud ervan.

Om gebruik te maken van VoIP moet u slechts beschikken over een internetverbinding. Vandaag de dag is elke internetverbinding ruim voldoende. En als allerlaatste VoIP telefoontoestellen waarmee u kunt bellen. Tegenwoordig is er een breed assortiment en kunt u bijna elk soort type toestel vinden die bij uw wensen past. We kunnen ons nu voorstellen dat u nieuwsgierig en misschien wel enthousiast bent geworden. Wilt u dus meer weten over de mogelijkheden van cloud telefonie, vragen hebben of willen weten of Cloud telefonie bij u en uw organisatie past, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij brengen dan samen met u in kaart wat de beste cloud oplossing is voor uw organisatie.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.