divider-axeos

Bent u op zoek naar een bedrijfstelefooncentrale voor uw organisatie? Dan kan het heel goed zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. U wordt al gauw om de oren geslagen met allerlei termen. Wij houden het echter graag simpel voor u zodat u goed kunt evalueren wat voor u een goede bedrijfstelefooncentrale is. Laten we eerst beginnen bij de verschillende vormen van een bedrijfstelefooncentrale. U komt dan op twee hoofdtypes uit. De eerste is de klassieke en wellicht wat achterhaalde analoge bedrijfstelefooncentrale. Hierbij staat de volledige infrastructuur van de telefooncentrale van uw bedrijf op het kantoor zelf. De communicatie loopt dan via een analoge lijn, vaak ISDN waarbij u gelimiteerd bent aan 2 lijnen.

Bij de nieuwe telefooncentrales, spreek je al snel over VoIP bedrijfstelefooncentrales. Hierbij verloopt de communicatie niet meer over analoge lijnen, maar over de digitale lijn, namelijk het internet. Het voordeel is dat dit veel voordeliger is en bijna geen beperkingen kent die de traditionele analoge lijn wel heeft. Nu heeft u bij deze laatste type bedrijfstelefooncentrale nog een extra variant waarbij de telefooncentrale niet op uw kantoorlocatie zelf gesitueerd is, maar gehost wordt door een externe provider. Net zoals uw e-mail of wellicht zelfs uw telefoon thuis. U betaalt dan ook een vast bedrag per maand en heeft verder eigenlijk weinig te doen met de werking of het onderhoud van de bedrijfstelefooncentrale.

Het is dus vandaag de dag niet meer te verdedigen om een bedrijfstelefooncentrale op eigen locatie te hebben. De kosten wegen immers niet meer op tegen de baten. Dit omdat de technologie van een bedrijfstelefooncentrale tegenwoordig dermate volwassen is, dat dit zeer scherp aangeboden kan worden. Ook is het voor veel organisaties niet mogelijk om de kosten te dragen van een telefooncentrale, het onderhoud en een expert die de telefooncentrale in onderhoud neemt. Met een VoIP bedrijfstelefooncentrale in de cloud is dit geheel verleden tijd.

Bij het kiezen van de juiste bedrijfstelefooncentrale is het eigenlijk dus vanzelfsprekend om altijd voor een VoIP bedrijfstelefooncentrale op afstand te kiezen. Al heeft u daar ook veel vele smaken en vormen in. Het is van dermate belang om u dan ook goed te laten adviseren over de juiste oplossing voor uw zakelijke bedrijfstelefooncentrale. Schroom dan ook niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We helpen u graag op weg met een bedrijfscentrale die geheel op uw organisatie is afgestemd en met uw organisatie meegroeit.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.