divider-axeos

Wil je een SIP trunk aanvragen? Een SIP trunk zorgt ervoor dat jouw eigen telefooncentrale verbinding kan maken met het telefonienetwerk.

Om te kunnen bellen met een eigen VoIP-centrale heb je een SIP trunk nodig. Vrijwel iedere IP-centrale is te gebruiken in combinatie met VoIP van Axeos. Heb je een IP-telefooncentrale en wil je gebruik maken van de diensten van Axeos? Dat kan! Heb je geen eigen VoIP-centrale? Bekijk dan de mogelijkheden van onze hosted cloud PBX.

Voordelen van de Axeos SIP-trunk

Waarom kies je voor een SIP-trunk van Axeos?

  • Geen limiet op het aantal lijnen (spraakkanalen).
  • Zeer stabiel redundant uitgevoerd netwerk.
  • Werkt in nagenoeg alle SIP-centrales.
  • Lage maandelijkse kosten en maandtarieven.
  • Goede fraudedetectie.
Offerte SIP trunk aanvragen
divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen