divider-axeos

Een PBX telefooncentrale of afgekort een PBX centrale staat voor Private Branch Exchange telefooncentrale. Dat is een mond vol, maar wat is het precies. Een PBX telefooncentrale is niets meer dan een private telefooncentrale die geheel en slechts door 1 organisatie in gebruik wordt genomen. De simpele vorm ervan is de huistelefooncentrale. Een PBX telefooncentrale is uiteraard veel geavanceerder en geschikt om zelfs duizenden toestellen te faciliteren. Maar, wat kunt u precies met een PBX telefooncentrale en wat kan Axeos voor u betekenen hierin.

Laten we beginnen bij de basis en dat is het principe van een PBX telefooncentrale. Met deze telefooncentrale bezit u namelijk uw eigen telefooncentrale waarbij u in theorie tegenwoordig bijna een onbeperkt aantal toestellen kunt koppelen. Met de VoIP PBX centrale van Axeos kunt u met enkele klikken nummers opschalen en uw gehele (eigen) telefooncentrale beheren. Met de PBX telefooncentrale van Axeos bent u binnen enkele minuten zonder installatie startklaar. Het fantastische is dat alle lasten zijn uitbesteed; geen installatie, geen onderhoud en geen hoofdpijn van eventuele uitval. Alles is volgens de conform de hoogste kwaliteitsnormen. Dit geeft een organisatie dan ook rust en de ruimte om zich volledig te focussen op de core business van de organisatie.

Een PBX centrale van Axeos zorgt voor totale controle en rust voor een organisatie. Doordat de PBX telefooncentrale betaalbaar is en geen investeringen vereist in hardware of personeel, is het ook geschikt voor vrijwel elke organisatie. Dit kunnen MKB-organisaties zijn, grote organisaties, maar ook huisartspraktijken, tandartsen en NGO’s. Zowel de organisaties met een grote afhankelijkheid van telefonie, maar weinig budget als de grote organisaties met veel budget en strenge eisen, zijn uitermate gebaat bij de high end PBX telefooncentrale van Axeos. Door te kiezen voor de PBX telefooncentrale oplossing van Axeos, wordt uw organisatie tevens schaalbaar en flexibel. Een goede PBX telefooncentrale is dan ook veel meer dan bellen en gebeld kunnen worden. Wij leggen u graag uit wat een PBX telefooncentrale concreet en specifiek voor uw organisatie kan betekenen. Voor meer informatie vragen we u om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Zo kunnen we op basis van uw behoefte u verder op weg helpen.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.