Axeos UC app

Axeos UC app

U bevindt zich hier:
Geschatte leestijd: 1 min.

De Axeos UP app is beschikbaar voor iPhone en Android smartphones. Deze app heeft dezelfde functionaliteiten als de web interface van de pbx. Zo kunt u met deze app ook onderweg alles doen wat u anders in de interface doet. Alles wat u in de app verandert, wordt overal doorgevoerd, dus ook in de web interface.

Na het downloaden van de app logt u in zoals u gewend bent in de interface: met het IP-adres of hostnaam en uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als de instelling ‘Gebruik beveiligde verbinding’ AAN staat, gebruik dan bij IP-adres niet het voorvoegsel https://.

In het menu zult u alle onderdelen zien die u ook ziet als u ingelogd bent in de web interface bij ‘Mijn Instellingen’: u kunt bijvoorbeeld schakelaars aan- en uitzetten, Niet Storen aanzetten en gesprekken doorschakelen.

Extern bellen met uw smartphone

Als in Systeem/Gebruikers/Telefoons-tab het mobiele telefoonnummer van uw smartphone voor u ingesteld is, kunt u met de Axeos UC app bellen.

De PBX zal, als u een nummer kiest, naar uw mobiele nummer bellen en naar het nummer dat u gekozen heeft en daarna deze met elkaar verbinden. Op deze manier kunt u uw mobiele telefoon zakelijk gebruiken zonder dat uw eigen abonnement aangesproken wordt. Bovendien zien uw klanten uw zakelijke nummer als zij gebeld worden.

Was dit artikel nuttig?
Nee