Axeos Phone terugbel actie – Web callback

Axeos Phone terugbel actie – Web callback

U bevindt zich hier:
Geschatte leestijd: 2 min.

Wat is Web Callback?

Als u de Axeos Phone-app heeft op uw smartphone, kunt u gebruikmaken van de mogelijkheid om via de telefooncentrale teruggebeld te worden. Dit kan heel handig zijn als u onderweg bent en een slechte data-verbinding heeft (bijvoorbeeld slechte wifi) waardoor bellen lastig is of u elkaar niet goed kunt verstaan.

Als u deze optie kiest, zal uw telefooncentrale de verbinding opzetten met het telefoonnummer dat u wilt bellen. Tegelijkertijd zal de telefooncentrale u bellen zodat de gesprekken aan elkaar geknoopt kunnen worden. De verbinding van uw telefooncentrale naar u zal via het GSM-netwerk gaan waardoor de kwaliteit goed zal zijn (mits u ook voldoende GSM-sterkte heeft).

Hoe stel je het in?

Stel eerst het terug te bellen nummer in bij de instellingen. Tik daartoe op het instellingen-wiel rechtsboven. Tik daarna op ‘Account Instellingen’. Bij het kopje WEB CALLBACK kunt u het callback nummer intoetsen. Klik daarna op ‘Bewaar’.

U toetst het telefoonnummer in zoals u gewend bent, in Axeos Phone. U kunt ook via uw Contacten een nummer gebruiken.

Druk daarna de belknop wat langer in en u krijgt een aantal opties te zien, waaronder ‘Terugbellen’. Kies die optie. Als u vanuit het adresboek wilt bellen, druk u wat langer op het gewenst nummer van de contactpersoon en krijgt u dezelfde opties te zien.

Als u op Terugbellen heeft getikt, zal u na enkele seconden gebeld worden door uw centrale. Neem dit gesprek aan. Zodra u het gesprek heeft aangenomen, zal de verbinding tot stand worden gebracht met het door u gewenste nummer. Dit kan even duren.

Let op: deze functie werkt alleen als de telefooncentrale geüpgraded is naar versie 4.1.13. Is dit nog niet het geval, vraag ernaar bij uw leverancier.
Was dit artikel nuttig?
Nee