divider-axeos

Met hosted VoIP plukt u optimaal de vruchten van VoIP telefonie. Met hosted VoIP hoeft u namelijk niet te investeren in hardware en personeel met kennis om deze hardware te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat u bij het overstappen van hosted VoIP direct voordeel hebt. Zowel op uw CAPEX en OPEX heeft u op korte én lange termijn optimaal voordeel. Iedereen kent het beeld wel van die oude stoffige kast waar de serverkast gezet wordt. Dit is tegenwoordig nog ondenkbaar. Bijna alle bedrijven hebben het overgrote deel van hun servers in de cloud draaien. Het lokaal hebben van een telefooncentrale is dan ook niet meer van deze tijd. Buiten alle risico’s die dit met zich meebrengt op het gebied van schade en diefstal, loont het ook simpelweg niet meer.

Met hosted VoIP, ook wel bekend als hosted telefonie, draaien de servers in de cloud. Dit neemt aanzienlijk veel voordelen met zich mee. Omdat uw VoIP omgeving in een high performance cloud draait, is uw centrale altijd voorzien van de beste beveiliging, optimale continuïteit en heeft u zelf geen omkijken naar het onderhoud van de server of de diensten die erop draaien. Bij het gebruik van hosted VoIP heeft u alleen een internetverbinding nodig en VoIP handsets om verbinding te kunnen maken met de VoIP server. Bij het overstappen naar een hosted VoIP omgeving bent u vaak dezelfde dag startklaar.

Als u eenmaal overgestapt bent op VoIP telefonie, hoe gaat het beheer dan in zijn werk? Om uw VoIP omgeving te beheren, kunt u inloggen op een online user interface waar u de volledige VoIP omgeving van uw organisatie kan inzien. Inclusief statistieken en instellingen. Dit zorgt ervoor dat u vrijwel zonder kennis en met alle gemak van dien overal ter wereld uw telefooncentrale kan beheren en aanpassen. Met hosted VoIP heeft u als organisatie een schaalbare en flexibele oplossing die naadloos en zonder grote investering met u meegroeit. Hosted VoIP is dan ook geschikt voor de kleinste ondernemingen tot aan de allergrootste organisaties en ondernemingen.

Wilt u meer weten over de voordelen van hosted VoIP en wat de beste oplossing voor uw organisatie is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we kijken graag samen met u wat de ideale oplossing is voor uw organisatie. Een goed advies vooraf zorgt er op langere termijn voor dat u als organisatie de maximale voordelen haalt uit het gebruik van hosted VoIP.

divider-axeos

Vraag een gratis demo aan voor ons geavanceerde VOIP platform

De Axeos telefooncentrale levert naast de basis functionaliteit vele extra functies zoals volledige operationele klantenservice telefoniediensten, gebruikersvriendelijke beheerfuncties, integratie met mobiele telefoons en CRM-software. Wat mag u verder van ons verwachten? Alle informatie op het moment dat de klant belt, koppelingen met de meest voorkomende CRM pakketten, documenten delen, telefoonconferenties, bedrijfstelefoonboek doorschakelen etc. Werkt u buiten de deur? Met mobiele integratie kunt u doorwerken via uw mobiel wanneer u uw kantoor verlaat. Vraag via onderstaande optie een vrijblijvende DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

Word partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Wordt partner van Axeos

Word vandaag nog partner van Axeos en start direct met uw eigen schaalbare telefonie centrale in de cloud. Neem contact op met onze sales afdeling.

Aanmelden als zakelijk partner

Hoe ondersteunen we partners?

Axeos geeft second-level technische ondersteuning voor partner support kanalen. Ook ondersteunen we uiteraard bij de marketing en sales van onze partners. Om partners en resellers zo goed mogelijk van dienst te zijn ondersteunen we deze via een partnerkanaal dat opleidings-en certificeringsprogramma’s aanbiedt.

Cloud-business is zoals u zelf ook weet een sterk groeiende wereldwijde business. Dagelijks vertrouwen dan ook duizenden mensen op de betrouwbaarheid van de Axeos oplossingen. Ons doel is om samen met onze resellers in zowel Nederland als wereldwijd flink te groeien en de eindklant zo te ontzorgen.